Skip to main content

TESTIMONIALS

Wij hebben al veel mensen geholpen. Lees hieronder hoe zij onze dienstverlening ervaren hebben.

 • 2024

  Cynthia Hogguer - 28 juni 2024 

  Oktober 2021 heb ik door een bedrijfsongeval een nekhernia opgelopen. Was hier volledig onbekend mee, en in plaats van een advocaat ben ik bij Letselschade adviseur Dennis van Zanten terecht gekomen. Dennis komt bij je thuis en weet je op alle fronten te vertellen waar je recht op hebt.
  Zo ook bij mijn case, er zijn zoveel zaken waar hij mij wegwijs in gemaakt heeft. Hij heeft bij mij zoveel stress weg genomen, door goed te luisteren en duidelijk te communiceren. Hierdoor wist ik precies wat ik aan hem had en heb ik hem mijn volste vertrouwen gegeven om de zaak namens mij te behartigen.
  Dennis, is een rustig, betrouwbaar persoon die handelt naar de belangen van zijn cliënt.
  Boven verwachting heeft hij mijn case afgesloten en heb ik rust gevonden in hetgeen mij is overkomen.
  Ik adviseer iedereen die met letsel te maken krijgt, contact op te nemen met Dennis.

 • 2023

  Danielle Slager - 19 juni 2023 

  Na het heftige ongeluk van onze zoon was het Dennis die ons juridisch bijstond. Hij heeft alle afhandeling voor ons geregeld en is altijd snel met reageren. Wij hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Mocht een letselschadebureau nodig zijn, we hopen natuurlijk van niet, dan raden wij het Letselschadebureau Van Zanten ook zeker aan.

  Heel erg bedankt Dennis!

  Danielle Slager

  H. Kater - 14 juni 2023 

  Ik heb Dennis leren kennen als mij letselschadejurist en kan vertellen dat hij uiterst kundig en vol energie mij heeft bijgestaan! Als er wat was kon ik hem altijd vragen stellen of om advies vragen. Hij voorzag mij van degelijk en goed advies. Het heeft lang geduurd maar uiteindelijk heeft het recht gezegevierd mede dankzij Dennis. Hij is kundig rustig en zeer betrouwbaar.

  Mvgr hans kater

  J. Luijken - 18 april 2023 

  Na een verkeersongeval in maart 2021, heb ik op advies van een kennis contact opgenomen met Dennis van Zanten om mij bij te staan. Dhr. van Zanten heeft mij met zijn grondige kennis, expertise en duidelijkheid het gehele proces een flink stuk prettiger gemaakt. Dhr. van Zanten heeft mijn belangen uitstekend behartigd. Dhr. van Zanten werkt transparant en zeer gedetailleerd.

  Ik adviseer dan ook aan een ieder die een letselschadeadvocaat nodig heeft Dennis van Zanten aan.

  J. Luijken

 • 2022

  Fatima - 31 december 2022 

  In maart 2018 ben ik in stilstand frontaal aangereden door een tegenligger die op mijn weghelft reed. De airbags in de auto klapten uit en beide auto’s zijn total loss verklaard. De schadeclaim heeft bijna vier jaar geduurd vanwege aanhoudende lichamelijk en psychische klachten. De heer Van Zanten heb ik ervaren als accuraat, professioneel, geduldig en consistent. Ik ben blij dat de zaak is afgedaan en ben erg tevreden over hoe de heer Van Zanten mijn belangen heeft behartigd.

  Hartelijke groet,
  Fatima

  J.J. de Maar Castricum - 2 december 2022 

  Na een vervelend ongeval op de mountainbike bleef ik met klachten lopen waardoor het voor mij duidelijk werd dat er een langere tijd van herstel nodig was met de nodige behandelingen bij diverse (fisio)therapeuten. Na een tip heb ik cantact gezocht met Dennis Van Zanten om te zien hoe één en ander financieel geregeld kan worden omdat de diverse kosten aardig op kunnen lopen. Dennis heeft met kennis van zaken en steeds duidelijke uitleg het gehele proces tot een voor beide partijen aanvaardbaar einde gebracht, iets dat mij zelf niet zou zijn gelukt zonder deze expertise!

  Zou ik Dennis Van Zanten aanbevelen bij vrienden of familie? De vraag stellen is hem beantwoorden!

  J.J. de Maar Castricum

  Louis Prud homme de Lodder - 24 november 2022 

  Betreffende mijn verkeersongeval van 27-08-2020 heb ik D. Van Zanten ingeschakeld om mijn zaak te behartigen. Dit heeft hij naar volle tevredenheid gedaan.
  Beoordeling: 9

  Mariëlle Greidanus - 4 oktober 2022 

  Dhr. van Zanten heeft mij bijgestaan in het contact met de verzekeraar wat mij veel zorgen uit handen heeft genomen. Contact opnemen ging eenvoudig (per mail of telefoon) en communicatie van en naar de verzekeraar werd altijd doorgecommuniceerd waar nodig. Ik heb het contact als prettig ervaren en de zaak is na ruim 9 jaar naar wens afgerond.

  M.W. Greidanus

  Ria van Domselaar - 12 september 2022 

  In Maart 2019 ben ik aangereden door een automobilist terwijl ik op een een zebrapad liep. Daarbij heb ik mijn bekken gebroken en letsel aan mijn bovenbeen. Ik ben heel blij dat ik D v Zanten heb ingeschakeld om mijn zaak te behartigen. Hij heeft zich voor de volle 100% ingezet om een schadeclaim bij de verzekering van de tegenpartij neer te leggen. Dankzij de heer v Zanten is mijn zaak tot mijn tevredenheid snel opgelost en kan ik verder.

  Ria v Domselaar

  Marjolijn Liebregs - 27 juni 2022 

  Ik ben zeer tevreden over alle service die meneer van Zanten heeft gegeven. De zaak van mijn heeft ruim 15 jaar geduurd. Meneer van Zanten heeft altijd de tijd genomen om de stukken in te lezen als er weer een reactie was van de tegenpartij. Meneer van Zanten heeft altijd alle tijd genomen om alles uit te leggen en mee te gaan naar de verschillende bezoeken die we inmiddels hebben gehad. Ook was hij professioneel en had hij een altijd mensen die mee lazen in de stukken die er werden besproken. Ik was zeer tevreden over de dingen die hij voor me heeft gedaan. Ook waren de reactie altijd snel en kon je makkelijk in contact met meneer van Zanten komen. Hij heeft veel voor me gedaan en heeft ook met alle papier werken veel uit handen genomen.

  Groet,

  Marjolijn Liebregs

  Sabrina de Bruin - 20 juni 2022 

  Afgelopen 3,5 jaar heeft Dennis mij ondersteund na een auto ongeval. Zijn hulp, belangstelling, eerlijkheid, ervaring en kundigheid heeft mij zo erg gerust gesteld waardoor ik een zorg minder had en mijzelf volledig op mijn lichamelijke herstel en opbouw kon focussen. Altijd duidelijke en korte lijntjes. Ik ben Dennis ontzettend dankbaar voor zijn inzet en de afwikkeling van dit hoofdstuk.

  Met vriendelijke groet,

  Sabrina de Bruin

  Felicia Rood - 2 februari 2022 

  Zo’n 5 jaar geleden ben ik aangereden op de scooter. Hierbij ben ik eerst door een ander letselschade bedrijf bijgestaan, maar door diverse redenen kwam er maar geen eind aan de zaak. Via een kennis ben ik bij Dennis terecht gekomen. Hij heeft zich meteen vol ingezet om mij te helpen. Het contact verliep soepel. Dennis houdt je regelmatig op de hoogte via de mail, wat ontzettend fijn is zodat je weet waar je aan toe bent. Waar de eerste jaren mijn zaak stil heeft gestaan, heeft Dennis ervoor gezorgd dat na nog geen jaar de zaak is afgewikkeld. Heb je een goede letselschade specialist nodig, dan kan ik zeker Dennis aanraden.

  Met vriendelijke groet,
  Felicia

  Cindy Hollenberg - 11 januari 2022 

  Zo dankbaar ben ik Mr. D.G. (Dennis) van Zanten, hij heeft mij de afgelopen jaren ontzettend goed geholpen. Daar waar ik eerst zelf met de verzekeringsmaatschappij contact had en het uitzichtloos leek, ben ik via een kennis in contact gekomen met Letselschadebureau van Zanten. Dit had ik natuurlijk veel eerder moeten doen. Ik kan Dennis aan iedereen met een letsel aanbevelen. Terwijl hij zich bezighoudt met de zaak en met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij, kon ik mij concentreren op de behandeling voor mijn nek/rugletsel. Als ik vragen had, kon ik ze altijd stellen en kreeg ik vrij snel en een duidelijk antwoord. Daarnaast informeerde Dennis mij altijd wat er besproken was met de tegenpartij en werd het nog zwart op wit per mail doorgestuurd. De lijntjes zijn altijd kort geweest. Ik ben Dennis zo ontzettend dankbaar dat hij zich zo enorm heeft ingezet voor mijn zaak. Tot voor kort hebben wij de zaak na 2 jaar afgesloten en heeft Dennis er werkelijk alles aan gedaan om het met een financieel akkoord af te ronden. Nogmaals heel veel dank voor alles.

  Hartelijke groet,
  Cindy Hollenberg

 • 2021

  Bea Wolderling - 17 december 2021

  Hierbij wil ik de Heer van Zanten bedanken, hij heeft mij heel goed geholpen bij het afhandelen van mijn ongeval, ben 1,5 jaar geleden in mijn auto van achter aangereden. Zijn uitleg was duidelijk en hij hield altijd goed contact. Duidelijk met uitleg van alle correspondentie van de tegen partij. Ik ben de heer Van Zanten dan ook erg dankbaar daarvoor en zal hem aan iedereen van harte aanbevelen.

  Bea Wolderling

  Ruud Baart - 10 december 2021

  Hierbij wil ik D.v Zanten bedanken als letselschade specialist die mij uitstekend geholpen heeft in de afwikkeling van mijn ongeval / aanrijding waar ik 1,5 jaar geleden het slachtoffer van was. Ik wil iedereen adviseren mocht het je gebeuren handel het niet zelf af , zelf ben je met je letsel bezig en heb een specialist (D.v Zanten) nodig voor de financiële afwikkeling anders wordt je verpletterd door de machtige verzekering maatschappijen. Daarom ben ik blij dat Hr. v Zanten deze zaak op zich genomen heeft. Bedankt D.

  Ruud B. te Heemskerk

  Ornella Alonso Delgado - 1 november 2021

  Nadat ik mijn ongeluk heb gehad, wist ik zelf niet goed wat te doen. Dit omdat ik zelf nog nooit in zo’n impact hebbende situatie heb gezeten of ben beland. Via via ben ik bij Dennis terecht gekomen, vanaf het begin is alles uit handen genomen. Wat voor mij ontzettend fijn is geweest, omdat ik door het ongeluk in een rotsituatie terecht ben gekomen en niet aan regelwerk zat te denken. Na een intake hebben wij via de mail of telefonisch contact gehouden wat ik als erg fijn heb ervaren. Zo hoefde ik geen tijd vrij te maken om een afspraak in te plannen. Hij heeft alles netjes en zorgeloos laten verlopen en daar ben ik onwijs dankbaar voor. De zaak is nu inmiddels na iets langer dan 2 jaar gesloten en netjes afgehandeld. Dit alles had ik zonder Dennis van Zanten niet gekund!

  Ornella Alonso Delgado

  Robert Appel - 20 september 2021

  De heer van Zanten heeft mij goed geholpen bij mijn bedrijfsongeval. Het duurde zo'n 7 jaar door het tegenwerken van de tegenpartij.
  Hij heeft mij altijd advies gegeven en nooit opgegeven door de jaren. Uiteindelijk zijn we er uitgekomen en kan het hoofdstuk goed afgesloten worden.
  Daarvoor ben ik hem erg dankbaar.

  Met vriendelijke groet Robert

  Marjolein van Duijvenvoorde - 27 April 2021

  Na mijn ongeluk op de snelweg heeft Dennis mij goed geholpen met de afhandeling. Hij neemt geregeld contact op en antwoord snel bij vragen. Dennis is empatisch en doet zijn uiterste best om je zo goed mogelijk bij te staan. Thanks!!

  Groetjes en een fijne dag!
  Marjolein

  Max Strootmann - 23 maart 2021

  De heer Van Zanten heeft mij heel goed geholpen bij het afhandelen van mijn bedrijfsongeval. Elke stap was helder door hem uitgelegd en hij hield altijd goed contact. Ik ben er van verzekerd dat hij een goede service heeft geboden en dit ook zo snel als mogelijk heeft gedaan.

  Max Strootmann

 • 2020

  Daniëlle Appel-Eijgenbrood - 19 november 2020

  In augustus 2017, een druk kruispunt in Haarlem, ben ik met harde snelheid van mijn fiets gereden door een scooter. Ik vloog over de kop en ben keihard op het asfalt gesmakt, met letsel aan mijn gezicht, arm en gehele linkerzijkant als gevolg. Omstanders belden mijn man, politie en ambulance. Ter plaatse onderzocht..‘shock’ zeiden ze. De politie verklaarde mijn fiets onterecht in orde, heeft gèèn enkele vd tientallen getuigen gehoord en verzaakte bovendien ook het kenteken te noteren. De volgende ochtend na een nacht van heel veel pijn en een ziekenhuis bezoek later bleek ook een gebroken arm.
  Dennis van Zanten had mijn zusje een aantal jaar geleden erg goed geholpen. Zo kwam in contact. Hij gaat zeer gedetailleerd te werkt en zoekt alles tot op de bodem uit. Meerdere keren liep onze zaak vast.
  “Dan zag ik het soms even niet meer zitten. Dennis was dan goed bereikbaar en had altijd voldoende alternatieve opties achter de hand en zelfs collega advocaten die konden worden ingeschakeld. Helder en duidelijk werden mogelijke vervolgstappen besproken en dit gaf dan weer perspectief voor een goede afloop”
  Dus ondanks de ontzettend veel tegenslagen; dader zoek, geen medewerking van de politie, scooter kenteken zoek etc. heeft Dennis alles zéker waargemaakt! Nu ruim drie jaar later is alles eindelijk afgerond en heb ik mijn recht gehaald.
  Nogmaals hartelijk dank voor al je inzet en vasthoudendheid.

  Daniëlle Appel-Eijgenbrood

  Hans Karsten - 3 november 2020

  Wij zouden na het ongeval van mijn vrouw de schade die daardoor is ontstaan via haar zorg verzekering willen afhandelen.
  Al gauw werd duidelijk dat haar beschadigde knie niet meer zou functioneren als voor het ongeval.
  Van de fysiotherapeut kregen we het adres van letselschadebureau Van Zanten om advies in te winnen.
  Na ons verhaal over het ongeval te hebben verteld aan de Hr van Zanten kregen we een duidelijke uitleg wat we het beste konden doen.
  Er werd ons duidelijk gemaakt dat er veel tijd in gaat zitten.
  Van mijn vrouw werd verwacht dat alle rapporten en medische document bij de Hr van Zanten terecht kwamen.
  De Hr van Zanten gaf altijd voor een belangrijk gesprek goed advies , en besprak de voor en de nadelen.
  Uiteindelijk heeft de Hr van Zanten voor ons een bijzonder goed resultaat behaald waar we heel blij mee zijn.

  Met vriendelijke groeten Corrie en Hans

  Leroy Engelbarts - 1 oktober 2020

  Op 17-08-2017 heb ik een bedrijfsongeval gehad. Tijdens sleutel werkzaamheden aan een benzine leiding kwam er een gigantische explosie.
  Via internet ben ik bij Dennis van Zanten terecht gekomen. Ik ben onwijs blij dat Dennis mij heeft kunnen helpen in de 3jarige onzekerheid. Ik ervaar Dennis als een Zeer professionel letselschadebureau. Ik zou een ieder aanraden om de kwaliteiten van Dennis te gebruiken wanneer het voor je zelf onoverzichtelijk gaat worden!
  Dennis, bij deze wil ik je NogMaals onwijs bedankt voor alle duidelijk hulp en goede steun!!

  M.v.g, Leroy Engelbarts

  Wil Veldhuijs - 28 september 2020

  Ik ben 1,5 jaar terug aangevallen door een hond.
  Hierbij heb ik letselschade opgelopen aan mijn been.
  Ik wist niet hoe ik deze zaak moest afhandelen en via de buurman kwam ik terecht bij Dennis van Zanten.
  Ik heb Dennis ervaren als een rustige en betrouwbare man met veel verstand van letselschade.
  Het contact verliep gemakkelijk, hij reageert snel en notuleert alles wat er gezegt wordt.
  Hij zorgt ervoor dat er een snelle afwikkeling in zicht is.
  Ik heb dit alles als zeer prettig ervaren en ik raad iedereen aan die letselschade heeft om contact te zoeken met Dennis.

  Vriendelijke groet,
  Wil Veldhuijs

  R. van den Berg - 28 juli 2020

  Ik heb vanaf de datum van mijn ongeval de steun en alle hulp gehad van Dennis van Zanten. Ik ben meer dan tevreden over zijn kwaliteit en kundigheid in zijn vakgebied. Hij is altijd goed bereikbaar en reageert vrijwel direct op het contact dat ik maak, zowel per mail als telefonisch en reageert direct naar de tegenpartij. Hij heeft voor mij de zaak uiterst tevreden afgehandeld met een zeer goed resultaat. Kortom, ben ik zeer tevreden over zijn bekwaamheid en vakmanschap en raad hem voor toekomstige cliënten zeer aan om uw zaken te behartigen.

  R. van den Berg

  WM Jansen Hendriks-Beerepoot - 28 mei 2020

  In oktober 2018 ben ik door een passerende fietser finaal van mijn fiets gereden en met een harde klap tegen de grond gesmakt. Gevolg een zeer zwaar hersenletsel. De politie was snel ter plaatste en kon de veroorzaker door de politie gehoord worden.
  Een paar weken na het ongeval kwam al snel de vraag of we niet een letselschadespecialist zouden moeten raadplegen, gezien de aard van het zware letsel.
  Mijn schoondochter vertelde mij, dat zij een letselschadespecialist kende, Dennis van Zanten, met een zeer goede reputatie. Deze hebben wij toen ingeschakeld.
  Bij het eerste huisbezoek kon je al merken dat hij alle tijd nam om het verhaal aan te horen en ook direct vragen stelde als iets hem niet duidelijk was. Samen werd toen een plan van aanpak gemaakt. Via het proces-verbaal kreeg Dennis te horen wie de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij was en daarmee is Dennis aan de slag gegaan. De verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij had inmiddels erkent dat hun client schuld had aan het ongeval.
  Gedurende het hele proces en de ontmoetingen thuis kregen wij de indruk dat Dennis zeer bekwaam was en dat hij onze belangen op een zeer vakkundige manier behartigde. Ook liepen de onderhandelingen tussen de letselschadespecialisten soepel en in zeer goed overleg wat uiteindelijk resulteerde in een goede schadevergoeding, waar alle partijen zich in konden vinden, dankzij de vakkundigheid en goede kennis van zaken van Dennis.
  Als ik iemand moet helpen met het zoeken naar een letselschadespecialist zal ik hem zeker doorverwijzen naar “Letselschadebureau Van Zanten”.

  Marcel Visser - 4 mei 2020

  In januari 2019 ben ik slachtoffer geworden van een ongeval waarbij ik als fietser door een auto werd aangereden en letsel opliep. Nadat de tegenpartij ter plekke schuld had bekend, was ik in de veronderstelling dat deze kwestie snel afgehandeld zou worden. Dat bleek helaas niet het geval. Na veel heen en weer gebel, werd het verhaal op een gegeven moment volledig verdraaid en kreeg ik ineens de schuld!
  Via mijn verzekeringstussenpersoon J.C. de Lange te Heemskerk, kwam ik in contact met Dennis. Bij hem op zijn kantoor nam hij uitgebreid de tijd om mijn verhaal aan te horen. Samen maakten wij een plan van aanpak. Dennis heeft mij steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in mijn zaak. Dat was erg fijn en gaf rust.
  Dennis heeft mij uitstekend geadviseerd in de te volgen aanpak en heeft, ondanks de halsstarrige houding van de verzekeraar van de tegenpartij, de zaak naar mijn volle tevredenheid afgewikkeld.
  Door de ervaring en bekwame aanpak van Dennis is het uiteindelijk tot een mooie schadevergoeding gekomen waar wij ons beiden in konden vinden.Ik kan iedereen die op zoek is naar een deskundig letselschade jurist Dennis van Zanten van harte aanbevelen!
  Dennis, nogmaals dank voor je aanpak, inspanningen, adviezen en het behaalde resultaat.

  Bart Krimp - 24 januari 2020

  In januari 2018 ben ik slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval. Doordat de tegenpartij schriftelijk schuld had bekend, dacht ik dat mijn zaak snel afgehandeld zou kunnen worden. Dat bleek helaas niet waar. Na het bekende van-het-kastje-naar-de-muur te zijn gestuurd besloot ik om hulp te zoeken. Via het internet kwam ik zo in contact met Dennis. Bij ons thuis nam hij uitgebreid de tijd om mijn verhaal aan te horen. Samen maakten wij een plan van aanpak. Dennis hield mij geregeld op de hoogte van de ontwikkelingen in mijn zaak. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.
  Ik kan iedereen die opzoek is naar een deskundig letselschade jurist, Dennis ten zeerste aanbevelen!
  Dennis, nogmaals dank voor je energie en toewijding. Grote klasse!

 • 2019

  E.H. van der Velden - 13 december 2019

  Na een autoaanrijding waarbij ik letsel heb opgelopen werd ik via de rechtsbijstand bij mijn autoverzekering (waar ik zelfs premie voor betaalde) doorgestuurd naar een bureau dat totaal geen moeite of tijd in de zaak stopte.
  Vanwege een positieve aanbeveling heb ik Dhr. van Zanten gevraagd de belangenbehartiging over te nemen, en dat was een wereld van verschil.
  Hij heeft direct de tijd genomen om zich in de zaak te verdiepen met o.a. een persoonlijk gesprek, waar ik bij zijn voorganger zelfs moeilijk contact kon krijgen.
  Ook is hij direct en over de hele periode dat de zaak liep actief bezig geweest om mijn belangen te behartigen.

  Met vriendelijke groet,

  E.H. van der Velden

  Patrick Koekenbier - 1 augustus 2019

  Op 18 februari 2016 ben ik slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval.
  Na wat zoeken ben ik destijds bij de heer Van Zanten uitgekomen.
  Na de eerste ontmoeting werd meteen snel geschakeld ,de erkenning van de aansprakelijkheid was al snel rond en ik kreeg al vrij snel een voorschot vanwege de letselschade.
  Tijdens deze zaak was Dennis uiterst actief en werd ik goed geïnformeerd.
  Ook de gesprekken met de tegenpartij liepen vrij soepel en is er goed onderhandeld. Na 3 jaar is de zaak afgewikkeld.
  Als u op zoekt bent naar een een professionele letselschade advocaat met ervaring, dan raad ik ten volle vertrouwen de heer Van Zanten aan.

  Dennis, bedankt voor alles.

  Met vriendelijke groet,
  Patrick Koekenbier

  Jenny de Jong - 15 juli 2019

  Ik heb met Dennis contact opgenomen na een verkeersongeluk waarbij ik hersenletsel had opgelopen.
  Waar je hoofd op dat moment dus niet naar staat heeft hij uit handen genomen.
  Door zijn kennis en vasthoudendheid zijn we tot een goede afwikkeling gekomen!
  Ik werd bij elke stap op de hoogte gehouden en alle correspondentie was duidelijk, professioneel en vriendelijk.
  Ik ben erg tevreden en zal zijn letselschadebureau zeker aanbevelen aan diegene die in zo’n vervelende situatie terecht is gekomen.
  Bedankt en veel succes Dennis!

  Philip Jongbloed - 14 juli 2019

  October 2013 kreeg ik een bedrijfsongeval waarbij ik een dubbele beenbreuk opliep met blijvende beperkingen.
  Van een collega kreeg ik het advies mij tot de heer Dennis van Zanten te wenden. Mijn collega was uitstekend
  begeleid door Dennis bij de afwikkeling van een zwaar auto ongeluk.
  Uiterst bekwaam en sociaal heeft Dennis mijn belangen behartigd in een zeer complexe zaak. Alles is in volledige
  tevredenheid afgerond.
  Ik dank Dennis voor zijn bewogenheid en professionaliteit.
  Ik beveel de heer Dennis van Zanten iedereen aan in letselschadezaken.
  Bedankt Dennis.

  Met vriendelijke groeten,

  Philip Jongbloed

  Rachel Broers - 6 juni 2019

  In 2015 heb ik een bedrijfsongeval gehad waarbij ik pijnklachten en beperkingen heb opgelooen. Ik heb het eerst aangekeken of deze klachten/beperkingen over zouden gaan. Helaas zijn deze tot op heden niet over gegaan. Ik heb dhr van Zanten ingeschakeld als mijn belangenbehartiger. Ik ben vol lof over hem. Hij nam de tijd om mij ze goed mogelijk te helpen en te adviseren in toch een complexe zaak. Altijd als ik vragen had of er dingen gaande waren in mijn zaak werd er altijd tijd voor mij gemaakt. Mijn belangen werden dus zeer goed behartigd. Nu zijn wij en de verzekeraar tegenpartij tot een afwikkeling gekomen en heeft de heer van Zanten weer zijn uiterste best gedaan om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik beveel dhr van Zanten zeer aan voor letselschadezaken. Bedankt heer van Zanten voor uw proffesionaliteit en uw inzet.

  Groet,

  Rachel Broers

  Brandy de Groot - 5 juni 2019

  Wat ben ik blij dat ik na mijn ongeval bij letselschade van Zanten terecht ben gekomen. Niet alleen het ongeval maar voornamelijk het gesteggel met de tegenpartij hebben een grote inpacked op mij gehad. Totdat ik bij letselschade van Zanten terecht ben gekomen. Na een uitvoerige intake heeft hij mij werkelijk alles uit handen genomen zodat ik mij kon focussen op mijn herstel. Met volharding, kennis en een onuitputtelijk doorzettingsvermogen heeft hij mijn zaak behandeld. Op de gesprekken met de tegenpartij heeft hij mij uitstekend voorbereid en zat er ook bij om mij te begeleiden.
  Zo is mijn zaak tot een goed einde gekomen. Ik hoop hem niet meer nodig te hebben, maar mocht het toch zo zijn zal ik hem meteen weer inschakelen.

  Stephanie Cox - 5 maart 2019

  Dennis heeft mij zeer goed geholpen bij het afwikkelen van mijn ongeluk. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om naar mijn verhaal over het ongeluk en de gevolgen hiervan te luisteren. Ook heeft hij alle communicatie van en naar de verzekering overgenomen waardoor ik mij kon focussen op het herstel. Uiteindelijk hebben we de zaak tot mijn tevredenheid kunnen afsluiten. Ik kan Dennis aan iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft bij het afhandelen van een ongeluk met letsel.

  Met vriendelijke groet,

  Stephanie

  Jan Brasser - 11 februari 2019

  Ik ben na wat problemen bij mijn vorige belangenbehartiger, overgestapt naar de heer Van Zanten. Hij heeft mij vanaf het begin erg goed geholpen en begeleid in de stappen die genomen moeten worden. De heer Van Zanten neemt ook de tijd voor je om het duidelijk aan je uit te leggen. Na een lange tijd ben ik tot de beslissing genomen me letsel zaak af te wikkelen en wederom heeft de heer Van Zanten mij hier heel goed bij geholpen. En alle voorwaarden en gevolgen in kaart gebracht en aan mij uitgelegd, en wederom ook laten beschrijven in de afwikkelings papieren dat ik gedekt ben in de toekomst.

  Kortom heb ik een hele fijne samenwerking gehad met de heer Van Zanten en is naar mijn mening zeker een aanrader voor de hulp bij uw letselschade.

 • 2018

  Astrid Plaatsman - 8 november 2018

  1 mei 2015 werd ik van achteren aangereden. Door mijn verzekeringsagent ben ik doorverwezen naar Dennis van Zanten. Van het begin af aan was hij betrokken. Door zijn kennis en volharding is deze maand naar alle tevredenheid mijn dossier afgesloten.

  Met vriendelijke groet,

  Astrid Plaatsman

  Jessica Wiel - 25 juni 2018

  Vorig jaar ben ik aangereden en heb hierbij letsel opgelopen. Hierop heb ik Dennis van Zanten ingeschakeld en deze heeft mij super bijgestaan.
  Alles werd uit mijn handen genomen door Dennis en dit was voor mij al een grote zorg minder.

  Ik werd goed op de hoogte gehouden, en de zaak is afgewikkeld naar mijn grote tevredenheid. Ik kan hem dan ook zeker aanbevelen!

  Marik Boon - 18 mei 2018

  Op 3 december 2016 ben ik in m'n auto van achteren aangereden terwijl ik voor het rode stoplicht stond te wachten. Doordat Dennis zelfs bij mij thuis is geweest heb ik haarfijn m'n verhaal kunnen doen en heeft hij wèl oog voor het menselijke in tegenstelling tot de verzekeringsmaa tschappij van de tegenpartij. Dennis heeft alles uit handen genomen en ben hem daarom zeer erkentelijk.
  Op 18 mei 2018 is de zaak gesloten en ben erg tevreden, hoe de schades uiteindelijk zijn betaald.

  Dennis, cheers!

  Nicolette Kriek - 25 april 2018

  Na een ski ongeluk in februari 2016 heb ik de heer Van Zanten ingeschakeld. Na een eerste contact thuis waarin de procedure wordt uitgelegd en alles in kaart wordt gebracht, heeft de heer Van Zanten de letselschadezaa k op zich genomen. Alle stappen worden duidelijk uitgelegd en er vindt regelmatig terugkoppeling plaats van de genomen acties.Hij heeft de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk weten te stellen. En nu 2 jaar later is de zaak naar tevredenheid afgerond. Ik kan de heer Van Zanten aan een ieder die te maken krijgt met letselschade aanbevelen.

  Pim kuyper - 09 februari 2018

  nadat ik in 2014 een ongeval heb gehad heb ik dhr van zanten ingeschakeld voor de afhandeling van de schade.ik kan hem dan ook iedereen aanbevelen. Hij heeft verstand van zaken en begeleid je bij iedere stap die er gedaan moet worden. Hij houdt je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Hij weet ook de juiste personen in te schakelen die nodig zijn voor herstel en om terug te keren in het arbeidsproces. Ik ben dan ook erg blij dat ik mijn zaak aan hem heb toevertouwd. Echt een man die staat voor zijn vak.

  Marleen Kastermans - 15 januari 2018

  Een ieder raad ik aan bij letsel contact op te nemen met letselschadebur eau van Zanten. Ik heb ervaren hoe kundig je daar begeleid wordt door Dennis van Zanten. Steeds wist Dennis de juiste stappen te zetten. Met zijn professionele aanpak behaalt hij de gewenste doelen.
  Dennis nogmaals bedankt voor het behartigen van mijn belangen.

  Marleen

 • 2017

  Leonie Borkes - 13 december 2017

  De heer van Zanten heeft mij steeds accuraat en regelmatig op de hoogte gebouden. Bovendien heeft bij mij geholpen en ondersteunt met bemoedigende woorden.
  Het is prettig om met iemand die zoveel kennis heeft van zaken vandoen te hebben.

  Met veel dank en een vriendelijke,

  Mevrouw Borkes.

  Martin Snel - 16 oktober 2017

  Drie jaar geleden augustus 2014 een bedrijfsongeval gehad met ernstig letsel.
  via een collega in contact gekomen met Dennis.
  mijn verhaal gehoord en afgelopen maand tot een zeer tevreden resultaat heeft afgerond.
  zeer deskundig en ook vasthoudend geweest tot het gewenste resultaat daar was.
  kan iedereen Dennis van Zanten aanbevelen als letselschade specialist.

  Dennis bedankt voor al je hulp zeer goed gedaan mijn complimenten daarvoor

  Desiree Passos - 13 oktober 2017

  Ik ben Desiree da Silva Passos en laat hier weten dat ik zeer tevreden ben over de manier van werken van Dennsi van Zanten.

  Alom een aanrader als je op zoek bent naar een letselexpert.

  Dennis, nog heel erg bedankt voor alle hulp en deskundigheid en ik wens je verder heel veel succes met het uitoefenen van je beroep.

  Hartelijke groet, Desiree

  Yilmaz Guzel - 16 augustus 2017

  Ik ben met Dennis van Zanten in contact gekomen na een zwaar ongeluk op mijn werk. Zwaarste tijd van mijn leven. Heel veel problemen, zowel lichamelijk als geestelijk. De zaak duurde 7 jaar en de contacten met Dennis waren altijd goed. Uiteindelijk is de letselschadezaa k naar tevredenheid afgerond.

  Margret Stengs - 11 april 2017

  Op 7 juli 2016 ben ik met de fiets uitgegleden over een dieselspoor die op de weg lag en daardoor had ik mijn arm gebroken. Gelukkig was de lekkende auto bekend. Via verzekeringskan toor Thijms ben ik bij de heer Van Zanten terecht gekomen. De heer Van Zanten heeft ons heel goed bijgestaan en de schade afhandeling bijzonder goed en naar volle tevredenheid geregeld! De verzekeringsmaa tschappij ging niet gelijk akkoord met het voorstel van de heer Van Zanten maar door zijn vasthoudendheid is het uiteindelijk toch allemaal op een nette manier geregeld.
  Ik ben de heer Van Zanten dan ook erg dankbaar daarvoor en zal hem aan iedereen van harte aanbevelen.

  Robin de Jong - 07 maart 2017

  Op 12 december 2014 ben ik in mijn auto van achter aangereden door een vrachtwagen. Doordat ik even meegenomen was door de ambulance had ik geen gegevens van de tegenpartij. Van de politie die aanwezig geweest was kreeg ik maar moeizaam informatie van de tegenpartij. Ook het contact met dit bedrijf verliep moeizaam. Kortom een lastige start van de schade afhandeling. Toen ik min of meer contact met vertegenwoordig er van de tegenpartij had was het voor mij, op zijn zachts gezegd, erg lastig om duidelijk aan te geven wat mijn opgelopen letsel was doordat ik nog herstellende was van een eerder ongeval van jaren geleden. Dennis heeft mij hierin gesteund en heel goed vertegenwoordig d. Ook toen de verzekeringsmaa tschappij een ander mening was toegedaan. Het contact met Dennis heb ik ervaren als rustig en behulpzaam. Hij komt op mij over als een stevige doortasten man die er alles aan zal doen om je zo goed mogelijk te helpen. Hij is voor mij en mijn vrouw een grote steun geweest tijdens een nare periode.

 • 2016

  jan thijs - 26 oktober 2016

  Via Ron thijms ben ik in contact gekomen met de heer van Zanten om een skiongeval van een medewerker te bespreken.
  De heer van Zanten zag mogelijkheden om de veroorzaker van het ski ongeluk aansprakelijk te stellen, alles heeft bij elkaar heeft 2,5 jaar geduurd. DE heer van zanten heeft het fantastisch begeleid en heeft alles uit de kast gehaald om een schade vergoeding te realiseren wat uiteindelijk allemaal gelukt is, Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en vooral het medeleven van de heer van Zanten.

  Wijnand Prins - 10 oktober 2016

  In november 2011 zijn mijn vrouw en ik frontaal aangereden en hebben beide letsel opgelopen. Gelukkig waren de blessures van mijn vrouw binnen een paar maanden genezen.
  Zelf heb ik rug- en nekletsel opgelopen met de noodzaak tot een tweetal operaties. Mijn nek is in 2013 in Nederland geopereerd en ik had de wens om de onderrugoperati e in Duitsland te ondergaan. Reden hiervoor is een operatiemethode die niet in Nederland wordt aangeboden en bijzonder succesvol is gebleken. Een operatie die ik in principe (deels) zelf zal moeten financieren omdat de techniek in Nederland niet wordt gebruikt.

  Medio 2015 bleek dat de schaderegelaar van onze rechtsbijstands verzekeraar mijn belangen onvoldoende behartigde. Een afronding op korte termijn, noodzakelijk vanwege de toename van mijn rugklachten, lag dan ook niet in lijn van de verwachtingen.

  Op aanraden van een kennis hebben wij contact gezocht met mr. D. van Zanten. Hij heeft het dossier heeft overgenomen van de rechtsbijstandv erzekering en is er vervolgens voortvarend mee aan het werk gegaan. Inmiddels is in september 2016 een akkoord gesloten over de financiële afhandeling van mijn schade en kan ik mij binnenkort laten opereren. Door continue te werken aan mijn dossier heeft mr. D. van Zanten via de kortst mogelijk route dit succesvolle resultaat bereikt.

  Ik ben hem hier zeer dankbaar en erkentelijk voor!

  Met vriendelijke groet,
  Wijnand Prins

  Maria Kooiman - 03 oktober 2016

  Na een ongeluk te hebben gehad, kwam ik in contact met Dhr.van Zanten. Na een hele lange en zware tijd met veel onzekerheden, kan ik niets anders zeggen dat zeer tevreden ben met Dhr. van Zanten. Zijn deskundigheid en professionalite it in mijn zaak heeft de juiste resultaten opgeleverd. Ik kan zeker Letselschadebur eau aan iedereen aanbevelen en ben heel blij dat Dhr. van Zanten.

  Groet Maria Kooiman

  Adriana - 07 april 2016

  Voor een ieder die dit leest.

  Ik kan letselschadebur eau Van Zanten zeker bij u aanbevelen.

  De woorden: deskundig, persoonlijk, betrouwbaar en met het oog voor uw belang, berusten op waarheid.

 • 2015

  Patrick Admiraal - 28 oktober 2015

  Na een zwaar ongeluk te hebben gehad op mijn werk in de havens van IJmuiden besloot ik de heer van Zanten in te schakelen als mijn belangenbeharti ger in mijn zaak. Ik kan niks anders als vol lof zijn over Dennis van Zanten. Hij heeft mij aan alle kanten goed geholpen en zijn diensten aan mij op alle fronten waargemaakt, ik ben hem er ook erg dankbaar voor en kan hem echt aan iedereen aanraden.

  Groet Patrick Admiraal.

  Britta - 28 september 2015

  Ik werd in december 2014 slachtoffer van een kettingbotsing op de snelweg. De veroorzaker beweerde geen schuld te hebben en heeft helemaal niet meegewerkt. Mijn verzekeringsage nt heeft mij voorgesteld met Dennis van Zanten contact op te nemen.

  In mijn ogen leek mijn zaak heel moeilijk en waarschijnlijk te eindigen voor de rechtbank. Maar door de vakkundige en professionele hulp van Dennis heb ik uiteindelijk een schadevergoedin g ontvangen van de verzekering van de tegenpartij zonder een rechtszaak.

  Ik kan aan de op zijn website genoemde eigenschappen van Dennis nog toevoegen dat hij een zeer goede luisteraar is, altijd kalm blijft, systematisch werkt, elke stap bespreekt voordat hij actie onderneemt, regelmatig updates geeft en je zaak nooit uit het oog verliest. Dit heeft mij een stuk rust en zekerheid gegeven.

  Ik ben heel blij mijn letselschadezaa k in zijn handen te hebben gegeven.

 • 2014

  Hellen Neijenhoff - 11 december 2014

  Nadat ik op de fiets ben aangereden door een automobilist ben ik in contact gekomen met Dennis van Zanten. Dennis is zeer vakkundig en professioneel, neemt alle tijd voor je en is bovenal een zeer prettig persoon. Mijn letselschadezaa k is dan ook dankzij hem succesvol afgewikkeld. Absoluut een expert op het gebied van letselschade!

  Nadesha Buitenhuis - 25 november 2014

  Nadat ik in mei 2014 een flinke hersenschudding opliep na een verkeersongeluk werd mij door mijn verzekeringsage nt geadviseerd om contact op te nemen met letselschadebur eau van Zanten. Dennis zou mij kunnen helpen met een eventuele schadevergoedin g. Wat in eerste instantie een ongelukkig ongeval leek bleek later wel degelijk de fout van de tegenpartij. Dennis heeft de tijd genomen om alles zo precies mogelijk te verwoorden en deed alles in overleg. Van elke stap werd ik op de hoogte gehouden. Uiteindelijk heb ik nog lang last gehad van de hersenschudding en heb ik zelfs even niet kunnen werken. Dennis heeft er voor gezorgd dat de tegenpartij een fikse geldsom aan mij uitkeerde. Hij is goed bereikbaar en heeft op bijna iedere vraag een antwoord. Heel blij dat ik toen toch contact heb opgenomen!

  Gerrit van de Klok - 04 oktober 2014

  Nadat ik op 7 april 2005 een motorongeluk had gehad werd ik via bureau slachtofferhulp op 22 april van datzelfde jaar in contact gebracht met Dhr. van Zanten. Omdat ik nog nooit iets te maken had gehad met letselschade wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Dhr. van Zanten bleek een erg rustig en goed luisterend persoon! Er werden allerlei opsommingen gemaakt over de gemaakte kosten, waarbij ikzelf al snel dingen over het hoofd zou hebben gezien. Dhr. van Zanten kwam en komt nog steeds over als een zeer kundig en betrouwbaar persoon. Mijn zaak loopt nog steeds. Maar tot op de dag van vandaag ben ik erg tevreden over Dhr. van Zanten

  Issam - 25 september 2014

  Ruim 9 jaar geleden heb ik een auto-ongeluk gehad, ik kwam via via in contact met Dennis van Zanten na mijn verhaal te hebben aangehoord en alle documenten te hebben ontvangen ging hij gelijk aan de slag. Ik werd altijd op de hoogte gehouden van de rechtsgang en voelde me altijd gesteund en btrokken bij mijn zaak. Twee jaar geleden heb we deze zaak met succes kunnen afronden. Ik ben zeer tevreden over de betrouwbare en onafhankelijke werkwijze van de heer van Zanten. Bedankt voor de moeite en het uitstekende resultaat.

  Martin van Rijn - 04 augustus 2014

  Ruim 7 jaar geleden heb ik een motor ongeluk gehad en kwamen wij als gezin voor het eerst in gesprek met Dennis van Zanten.

  De vriendelijke gesprekken, het luisterde oor en vooral altijd meedenkend hebben wij als zeer prettig ervaren.
  De teksten "deskundig, persoonlijk, betrouwbaar, en oog voor uw belang" slaan voor ons de spijker volledig op de kop.

  Dennis, tot zover hartelijk bedank voor al je goede hulp en steun.

  Martin van Rijn

  Ferry - 08 april 2014

  Na dat ik 2 jaar terug werd aangereden in mijn werk waardoor ik rugletsel opliep heb ik Dhr. Dennis van Zanten gebeld om hulp te krijgen met alle vraagstukken omtrent de schade die ontstaan was. Hierbij ben ik zeer professioneel bijgestaan door Dennis die zeer betrouwbaar en met veel passie mij heeft geholpen om de schade die ik geleden had af te ronden. Ben hier zeer tevreden over geweest. Bedankt

  Jaap Aardenburg - 11 maart 2014

  Ik ervaar Dennis van Zanten als zeer professioneel. Hij is een echte steun en toeverlaat in turbulente tijden. Dennis is een prettig en begaan persoon, ik kan geen betere wensen. Jaap Aardenburg

  Kirsten Tholen - 07 februari 2014

  Dennis, wat ben ik blij dat ik je in de arm heb genomen om mijn letselschade af te handelen. Zeer vakkundig en met gedegen kennis van zaken kunnen we nu na twee jaar afwikkelen. TOP!

  Barbara Krstovic - 07 februari 2014

  In de zomer van 2008 ben ik als fietser aangereden door een automobilist en brak ik hierbij mijn rug. Een erg pijnlijke en heftige gebeurtenis in mijn leven die veel gevolgen heeft gekend. Dennis van Zanten heeft mijn zaak behartigd en is nu, 5 jaar later, de zaak gesloten en naar tevredenheid 'gewonnen'. Hiermee kan ik een vervelend hoofdstuk afsluiten.

  Dennis heeft zich in de afgelopen 5 jaar voor mij 100% ingezet. Hij werkt snel en pro-actief, is duidelijk en vooral erg professioneel. Hij heeft zich aan iedere afspraak gehouden en heeft heel duidelijk en helder met mij gecommuniceerd. Iets wat ik als heel prettig heb ervaren aangezien de materie op bepaalde momenten ingewikkeld kon zijn. Dennis is tevens perfect in staat processen voor een leek goed uit te leggen. Een mooie bijkomstigheid is zijn geduld, de tijd die hij voor je neemt, zijn persoonlijke en hartelijke benadering.

  In gesprekken met de tegenpartij, als in voorbereidingen voor de rechtszaak die is geweest, is voor mij duidelijk gebleken dat ik te maken had met iemand die zijn vak volledig verstaat, stelling durft te nemen, argumenten kan tegenwerpen en een uitstekend debat kan voeren op basis van feiten.

  Een detail dat mij verder is opgevallen was dat de administratie van mijn zaak perfect op orde was. Niet geheel onbelangrijk gezien de hoeveelheid papieren, correspondentie en stukken die een zaak met zich meebrengt.

  Een ieder die op zoek is naar een letselschade adviseur van wie je er op aan wil kunnen dat hij met volledige inzet, toewijding en hoge mate van professionalite it aan je zaak zal werken is bij Dennis van Zanten aan het juiste adres en is zich verzekerd van een expert op het gebied van letselschade.