Testimonials

Patrick Koekenbier - 1 augustus  2019

Op 18 februari 2016 ben ik slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval.
Na wat zoeken ben ik destijds bij de heer Van Zanten uitgekomen.
Na de eerste ontmoeting werd meteen snel geschakeld ,de erkenning van de aansprakelijkheid was al snel rond en ik kreeg al vrij snel een voorschot vanwege de letselschade.
Tijdens deze zaak was Dennis uiterst actief en werd ik goed geïnformeerd.
Ook de gesprekken met de tegenpartij liepen vrij soepel en is er goed onderhandeld. Na 3 jaar is de zaak afgewikkeld.
Als u op zoekt bent naar een een professionele letselschade advocaat met ervaring, dan raad ik ten volle vertrouwen de heer Van Zanten aan.

Dennis, bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,
Patrick Koekenbier


Jenny de Jong - 15 juli  2019

Ik heb met Dennis contact opgenomen na een verkeersongeluk waarbij ik hersenletsel had opgelopen.
Waar je hoofd op dat moment dus niet naar staat heeft hij uit handen genomen.
Door zijn kennis en vasthoudendheid zijn we tot een goede afwikkeling gekomen!
Ik werd bij elke stap op de hoogte gehouden en alle correspondentie was duidelijk, professioneel en vriendelijk.
Ik ben erg tevreden en zal zijn letselschadebureau zeker aanbevelen aan diegene die in zo’n vervelende situatie terecht is gekomen.
Bedankt en veel succes Dennis!


Philip Jongbloed - 14 juli  2019

October 2013 kreeg ik een bedrijfsongeval waarbij ik een dubbele beenbreuk opliep met blijvende beperkingen.
Van een collega kreeg ik het advies mij tot de heer Dennis van Zanten te wenden. Mijn collega was uitstekend
begeleid door Dennis bij de afwikkeling van een zwaar auto ongeluk.
Uiterst bekwaam en sociaal heeft Dennis mijn belangen behartigd in een zeer complexe zaak. Alles is in volledige
tevredenheid afgerond.
Ik dank Dennis voor zijn bewogenheid en professionaliteit.
Ik beveel de heer Dennis van Zanten iedereen aan in letselschadezaken.
Bedankt Dennis.

Met vriendelijke groeten,

Philip Jongbloed


Rachel Broers - 6 juni 2019

In 2015 heb ik een bedrijfsongeval gehad waarbij ik pijnklachten en beperkingen heb opgelooen. Ik heb het eerst aangekeken of deze klachten/beperkingen over zouden gaan. Helaas zijn deze tot op heden niet over gegaan. Ik heb dhr van Zanten ingeschakeld als mijn belangenbehartiger. Ik ben vol lof over hem. Hij nam de tijd om mij ze goed mogelijk te helpen en te adviseren in toch een complexe zaak. Altijd als ik vragen had of er dingen gaande waren in mijn zaak werd er altijd tijd voor mij gemaakt. Mijn belangen werden dus zeer goed behartigd. Nu zijn wij en de verzekeraar tegenpartij tot een afwikkeling gekomen en heeft de heer van Zanten weer zijn uiterste best gedaan om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik beveel dhr van Zanten zeer aan voor letselschadezaken. Bedankt heer van Zanten voor uw proffesionaliteit en uw inzet.

Groet,

Rachel Broers


Brandy de Groot - 5 juni 2019

Wat ben ik blij dat ik na mijn ongeval bij letselschade van Zanten terecht ben gekomen. Niet alleen het ongeval maar voornamelijk het gesteggel met de tegenpartij hebben een grote inpacked op mij gehad. Totdat ik bij letselschade van Zanten terecht ben gekomen. Na een uitvoerige intake heeft hij mij werkelijk alles uit handen genomen zodat ik mij kon focussen op mijn herstel. Met volharding, kennis en een onuitputtelijk doorzettingsvermogen heeft hij mijn zaak behandeld. Op de gesprekken met de tegenpartij heeft hij mij uitstekend voorbereid en zat er ook bij om mij te begeleiden.
Zo is mijn zaak tot een goed einde gekomen. Ik hoop hem niet meer nodig te hebben, maar mocht het toch zo zijn zal ik hem meteen weer inschakelen.


Stephanie Cox - 5 maart 2019

Dennis heeft mij zeer goed geholpen bij het afwikkelen van mijn ongeluk. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om naar mijn verhaal over het ongeluk en de gevolgen hiervan te luisteren. Ook heeft hij alle communicatie van en naar de verzekering overgenomen waardoor ik mij kon focussen op het herstel. Uiteindelijk hebben we de zaak tot mijn tevredenheid kunnen afsluiten. Ik kan Dennis aan iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft bij het afhandelen van een ongeluk met letsel.

Met vriendelijke groet,

Stephanie


 Jan Brasser - 11 februari 2019

Ik ben na wat problemen bij mijn vorige belangenbehartiger, overgestapt naar de heer Van Zanten. Hij heeft mij vanaf het begin erg goed geholpen en begeleid in de stappen die genomen moeten worden. De heer Van Zanten neemt ook de tijd voor je om het duidelijk aan je uit te leggen. Na een lange tijd ben ik tot de beslissing genomen me letsel zaak af te wikkelen en wederom heeft de heer Van Zanten mij hier heel goed bij geholpen. En alle voorwaarden en gevolgen in kaart gebracht en aan mij uitgelegd, en wederom ook laten beschrijven in de afwikkelings papieren dat ik gedekt ben in de toekomst.

Kortom heb ik een hele fijne samenwerking gehad met de heer Van Zanten en is naar mijn mening zeker een aanrader voor de hulp bij uw letselschade.


Astrid Plaatsman - 8 november 2018

1 mei 2015 werd ik van achteren aangereden. Door mijn verzekeringsagent ben ik doorverwezen naar Dennis van Zanten. Van het begin af aan was hij betrokken. Door zijn kennis en volharding is deze maand naar alle tevredenheid mijn dossier afgesloten.

Met vriendelijke groet,

Astrid Plaatsman


Jessica Wiel - 25 juni 2018

Vorig jaar ben ik aangereden en heb hierbij letsel opgelopen. Hierop heb ik Dennis van Zanten ingeschakeld en deze heeft mij super bijgestaan.
Alles werd uit mijn handen genomen door Dennis en dit was voor mij al een grote zorg minder.

Ik werd goed op de hoogte gehouden, en de zaak is afgewikkeld naar mijn grote tevredenheid. Ik kan hem dan ook zeker aanbevelen!


Marik Boon - 18 mei 2018

Op 3 december 2016 ben ik in m'n auto van achteren aangereden terwijl ik voor het rode stoplicht stond te wachten. Doordat Dennis zelfs bij mij thuis is geweest heb ik haarfijn m'n verhaal kunnen doen en heeft hij wèl oog voor het menselijke in tegenstelling tot de verzekeringsmaa tschappij van de tegenpartij. Dennis heeft alles uit handen genomen en ben hem daarom zeer erkentelijk.
Op 18 mei 2018 is de zaak gesloten en ben erg tevreden, hoe de schades uiteindelijk zijn betaald.

Dennis, cheers!


Nicolette Kriek - 25 april 2018

Na een ski ongeluk in februari 2016 heb ik de heer Van Zanten ingeschakeld. Na een eerste contact thuis waarin de procedure wordt uitgelegd en alles in kaart wordt gebracht, heeft de heer Van Zanten de letselschadezaa k op zich genomen. Alle stappen worden duidelijk uitgelegd en er vindt regelmatig terugkoppeling plaats van de genomen acties.Hij heeft de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk weten te stellen. En nu 2 jaar later is de zaak naar tevredenheid afgerond. Ik kan de heer Van Zanten aan een ieder die te maken krijgt met letselschade aanbevelen.


Pim kuyper - 09 februari 2018

nadat ik in 2014 een ongeval heb gehad heb ik dhr van zanten ingeschakeld voor de afhandeling van de schade.ik kan hem dan ook iedereen aanbevelen. Hij heeft verstand van zaken en begeleid je bij iedere stap die er gedaan moet worden. Hij houdt je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Hij weet ook de juiste personen in te schakelen die nodig zijn voor herstel en om terug te keren in het arbeidsproces. Ik ben dan ook erg blij dat ik mijn zaak aan hem heb toevertouwd. Echt een man die staat voor zijn vak.


Marleen Kastermans - 15 januari 2018

Een ieder raad ik aan bij letsel contact op te nemen met letselschadebur eau van Zanten. Ik heb ervaren hoe kundig je daar begeleid wordt door Dennis van Zanten. Steeds wist Dennis de juiste stappen te zetten. Met zijn professionele aanpak behaalt hij de gewenste doelen.
Dennis nogmaals bedankt voor het behartigen van mijn belangen.

Marleen


Leonie Borkes - 13 december 2017

De heer van Zanten heeft mij steeds accuraat en regelmatig op de hoogte gebouden. Bovendien heeft bij mij geholpen en ondersteunt met bemoedigende woorden.
Het is prettig om met iemand die zoveel kennis heeft van zaken vandoen te hebben.

Met veel dank en een vriendelijke,

Mevrouw Borkes.


Martin Snel - 16 oktober 2017

Drie jaar geleden augustus 2014 een bedrijfsongeval gehad met ernstig letsel.
via een collega in contact gekomen met Dennis.
mijn verhaal gehoord en afgelopen maand tot een zeer tevreden resultaat heeft afgerond.
zeer deskundig en ook vasthoudend geweest tot het gewenste resultaat daar was.
kan iedereen Dennis van Zanten aanbevelen als letselschade specialist.

Dennis bedankt voor al je hulp zeer goed gedaan mijn complimenten daarvoor


Desiree Passos - 13 oktober 2017

Ik ben Desiree da Silva Passos en laat hier weten dat ik zeer tevreden ben over de manier van werken van Dennsi van Zanten.

Alom een aanrader als je op zoek bent naar een letselexpert.

Dennis, nog heel erg bedankt voor alle hulp en deskundigheid en ik wens je verder heel veel succes met het uitoefenen van je beroep.

Hartelijke groet, Desiree


Yilmaz Guzel - 16 augustus 2017

Ik ben met Dennis van Zanten in contact gekomen na een zwaar ongeluk op mijn werk. Zwaarste tijd van mijn leven. Heel veel problemen, zowel lichamelijk als geestelijk. De zaak duurde 7 jaar en de contacten met Dennis waren altijd goed. Uiteindelijk is de letselschadezaa k naar tevredenheid afgerond.


Margret Stengs - 11 april 2017

Op 7 juli 2016 ben ik met de fiets uitgegleden over een dieselspoor die op de weg lag en daardoor had ik mijn arm gebroken. Gelukkig was de lekkende auto bekend. Via verzekeringskan toor Thijms ben ik bij de heer Van Zanten terecht gekomen. De heer Van Zanten heeft ons heel goed bijgestaan en de schade afhandeling bijzonder goed en naar volle tevredenheid geregeld! De verzekeringsmaa tschappij ging niet gelijk akkoord met het voorstel van de heer Van Zanten maar door zijn vasthoudendheid is het uiteindelijk toch allemaal op een nette manier geregeld.
Ik ben de heer Van Zanten dan ook erg dankbaar daarvoor en zal hem aan iedereen van harte aanbevelen.


Robin de Jong - 07 maart 2017

Op 12 december 2014 ben ik in mijn auto van achter aangereden door een vrachtwagen. Doordat ik even meegenomen was door de ambulance had ik geen gegevens van de tegenpartij. Van de politie die aanwezig geweest was kreeg ik maar moeizaam informatie van de tegenpartij. Ook het contact met dit bedrijf verliep moeizaam. Kortom een lastige start van de schade afhandeling. Toen ik min of meer contact met vertegenwoordig er van de tegenpartij had was het voor mij, op zijn zachts gezegd, erg lastig om duidelijk aan te geven wat mijn opgelopen letsel was doordat ik nog herstellende was van een eerder ongeval van jaren geleden. Dennis heeft mij hierin gesteund en heel goed vertegenwoordig d. Ook toen de verzekeringsmaa tschappij een ander mening was toegedaan. Het contact met Dennis heb ik ervaren als rustig en behulpzaam. Hij komt op mij over als een stevige doortasten man die er alles aan zal doen om je zo goed mogelijk te helpen. Hij is voor mij en mijn vrouw een grote steun geweest tijdens een nare periode.


jan thijs - 26 oktober 2016

Via Ron thijms ben ik in contact gekomen met de heer van Zanten om een skiongeval van een medewerker te bespreken.
De heer van Zanten zag mogelijkheden om de veroorzaker van het ski ongeluk aansprakelijk te stellen, alles heeft bij elkaar heeft 2,5 jaar geduurd. DE heer van zanten heeft het fantastisch begeleid en heeft alles uit de kast gehaald om een schade vergoeding te realiseren wat uiteindelijk allemaal gelukt is, Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en vooral het medeleven van de heer van Zanten.


Wijnand Prins - 10 oktober 2016

In november 2011 zijn mijn vrouw en ik frontaal aangereden en hebben beide letsel opgelopen. Gelukkig waren de blessures van mijn vrouw binnen een paar maanden genezen.
Zelf heb ik rug- en nekletsel opgelopen met de noodzaak tot een tweetal operaties. Mijn nek is in 2013 in Nederland geopereerd en ik had de wens om de onderrugoperati e in Duitsland te ondergaan. Reden hiervoor is een operatiemethode die niet in Nederland wordt aangeboden en bijzonder succesvol is gebleken. Een operatie die ik in principe (deels) zelf zal moeten financieren omdat de techniek in Nederland niet wordt gebruikt.

Medio 2015 bleek dat de schaderegelaar van onze rechtsbijstands verzekeraar mijn belangen onvoldoende behartigde. Een afronding op korte termijn, noodzakelijk vanwege de toename van mijn rugklachten, lag dan ook niet in lijn van de verwachtingen.

Op aanraden van een kennis hebben wij contact gezocht met mr. D. van Zanten. Hij heeft het dossier heeft overgenomen van de rechtsbijstandv erzekering en is er vervolgens voortvarend mee aan het werk gegaan. Inmiddels is in september 2016 een akkoord gesloten over de financiële afhandeling van mijn schade en kan ik mij binnenkort laten opereren. Door continue te werken aan mijn dossier heeft mr. D. van Zanten via de kortst mogelijk route dit succesvolle resultaat bereikt.

Ik ben hem hier zeer dankbaar en erkentelijk voor!

Met vriendelijke groet,
Wijnand Prins


Maria Kooiman - 03 oktober 2016

Na een ongeluk te hebben gehad, kwam ik in contact met Dhr.van Zanten. Na een hele lange en zware tijd met veel onzekerheden, kan ik niets anders zeggen dat zeer tevreden ben met Dhr. van Zanten. Zijn deskundigheid en professionalite it in mijn zaak heeft de juiste resultaten opgeleverd. Ik kan zeker Letselschadebur eau aan iedereen aanbevelen en ben heel blij dat Dhr. van Zanten.

Groet Maria Kooiman


Adriana - 07 april 2016

Voor een ieder die dit leest.

Ik kan letselschadebur eau Van Zanten zeker bij u aanbevelen.

De woorden: deskundig, persoonlijk, betrouwbaar en met het oog voor uw belang, berusten op waarheid.


Patrick Admiraal - 28 oktober 2015

Na een zwaar ongeluk te hebben gehad op mijn werk in de havens van IJmuiden besloot ik de heer van Zanten in te schakelen als mijn belangenbeharti ger in mijn zaak. Ik kan niks anders als vol lof zijn over Dennis van Zanten. Hij heeft mij aan alle kanten goed geholpen en zijn diensten aan mij op alle fronten waargemaakt, ik ben hem er ook erg dankbaar voor en kan hem echt aan iedereen aanraden.

Groet Patrick Admiraal.


Britta - 28 september 2015

Ik werd in december 2014 slachtoffer van een kettingbotsing op de snelweg. De veroorzaker beweerde geen schuld te hebben en heeft helemaal niet meegewerkt. Mijn verzekeringsage nt heeft mij voorgesteld met Dennis van Zanten contact op te nemen.

In mijn ogen leek mijn zaak heel moeilijk en waarschijnlijk te eindigen voor de rechtbank. Maar door de vakkundige en professionele hulp van Dennis heb ik uiteindelijk een schadevergoedin g ontvangen van de verzekering van de tegenpartij zonder een rechtszaak.

Ik kan aan de op zijn website genoemde eigenschappen van Dennis nog toevoegen dat hij een zeer goede luisteraar is, altijd kalm blijft, systematisch werkt, elke stap bespreekt voordat hij actie onderneemt, regelmatig updates geeft en je zaak nooit uit het oog verliest. Dit heeft mij een stuk rust en zekerheid gegeven.

Ik ben heel blij mijn letselschadezaa k in zijn handen te hebben gegeven.


Hellen Neijenhoff - 11 december 2014

Nadat ik op de fiets ben aangereden door een automobilist ben ik in contact gekomen met Dennis van Zanten. Dennis is zeer vakkundig en professioneel, neemt alle tijd voor je en is bovenal een zeer prettig persoon. Mijn letselschadezaa k is dan ook dankzij hem succesvol afgewikkeld. Absoluut een expert op het gebied van letselschade!


Nadesha Buitenhuis - 25 november 2014

Nadat ik in mei 2014 een flinke hersenschudding opliep na een verkeersongeluk werd mij door mijn verzekeringsage nt geadviseerd om contact op te nemen met letselschadebur eau van Zanten. Dennis zou mij kunnen helpen met een eventuele schadevergoedin g. Wat in eerste instantie een ongelukkig ongeval leek bleek later wel degelijk de fout van de tegenpartij. Dennis heeft de tijd genomen om alles zo precies mogelijk te verwoorden en deed alles in overleg. Van elke stap werd ik op de hoogte gehouden. Uiteindelijk heb ik nog lang last gehad van de hersenschudding en heb ik zelfs even niet kunnen werken. Dennis heeft er voor gezorgd dat de tegenpartij een fikse geldsom aan mij uitkeerde. Hij is goed bereikbaar en heeft op bijna iedere vraag een antwoord. Heel blij dat ik toen toch contact heb opgenomen!


Gerrit van de Klok - 04 oktober 2014

Nadat ik op 7 april 2005 een motorongeluk had gehad werd ik via bureau slachtofferhulp op 22 april van datzelfde jaar in contact gebracht met Dhr. van Zanten. Omdat ik nog nooit iets te maken had gehad met letselschade wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Dhr. van Zanten bleek een erg rustig en goed luisterend persoon! Er werden allerlei opsommingen gemaakt over de gemaakte kosten, waarbij ikzelf al snel dingen over het hoofd zou hebben gezien. Dhr. van Zanten kwam en komt nog steeds over als een zeer kundig en betrouwbaar persoon. Mijn zaak loopt nog steeds. Maar tot op de dag van vandaag ben ik erg tevreden over Dhr. van Zanten


Issam - 25 september 2014

Ruim 9 jaar geleden heb ik een auto-ongeluk gehad, ik kwam via via in contact met Dennis van Zanten na mijn verhaal te hebben aangehoord en alle documenten te hebben ontvangen ging hij gelijk aan de slag. Ik werd altijd op de hoogte gehouden van de rechtsgang en voelde me altijd gesteund en btrokken bij mijn zaak. Twee jaar geleden heb we deze zaak met succes kunnen afronden. Ik ben zeer tevreden over de betrouwbare en onafhankelijke werkwijze van de heer van Zanten. Bedankt voor de moeite en het uitstekende resultaat.


Martin van Rijn - 04 augustus 2014

Ruim 7 jaar geleden heb ik een motor ongeluk gehad en kwamen wij als gezin voor het eerst in gesprek met Dennis van Zanten.

De vriendelijke gesprekken, het luisterde oor en vooral altijd meedenkend hebben wij als zeer prettig ervaren.
De teksten "deskundig, persoonlijk, betrouwbaar, en oog voor uw belang" slaan voor ons de spijker volledig op de kop.

Dennis, tot zover hartelijk bedank voor al je goede hulp en steun.

Martin van Rijn


Ferry - 08 april 2014

Na dat ik 2 jaar terug werd aangereden in mijn werk waardoor ik rugletsel opliep heb ik Dhr. Dennis van Zanten gebeld om hulp te krijgen met alle vraagstukken omtrent de schade die ontstaan was. Hierbij ben ik zeer professioneel bijgestaan door Dennis die zeer betrouwbaar en met veel passie mij heeft geholpen om de schade die ik geleden had af te ronden. Ben hier zeer tevreden over geweest. Bedankt


Jaap Aardenburg - 11 maart 2014

Ik ervaar Dennis van Zanten als zeer professioneel. Hij is een echte steun en toeverlaat in turbulente tijden. Dennis is een prettig en begaan persoon, ik kan geen betere wensen. Jaap Aardenburg


Kirsten Tholen - 07 februari 2014

Dennis, wat ben ik blij dat ik je in de arm heb genomen om mijn letselschade af te handelen. Zeer vakkundig en met gedegen kennis van zaken kunnen we nu na twee jaar afwikkelen. TOP!


Barbara Krstovic - 07 februari 2014

In de zomer van 2008 ben ik als fietser aangereden door een automobilist en brak ik hierbij mijn rug. Een erg pijnlijke en heftige gebeurtenis in mijn leven die veel gevolgen heeft gekend. Dennis van Zanten heeft mijn zaak behartigd en is nu, 5 jaar later, de zaak gesloten en naar tevredenheid 'gewonnen'. Hiermee kan ik een vervelend hoofdstuk afsluiten.

Dennis heeft zich in de afgelopen 5 jaar voor mij 100% ingezet. Hij werkt snel en pro-actief, is duidelijk en vooral erg professioneel. Hij heeft zich aan iedere afspraak gehouden en heeft heel duidelijk en helder met mij gecommuniceerd. Iets wat ik als heel prettig heb ervaren aangezien de materie op bepaalde momenten ingewikkeld kon zijn. Dennis is tevens perfect in staat processen voor een leek goed uit te leggen. Een mooie bijkomstigheid is zijn geduld, de tijd die hij voor je neemt, zijn persoonlijke en hartelijke benadering.

In gesprekken met de tegenpartij, als in voorbereidingen voor de rechtszaak die is geweest, is voor mij duidelijk gebleken dat ik te maken had met iemand die zijn vak volledig verstaat, stelling durft te nemen, argumenten kan tegenwerpen en een uitstekend debat kan voeren op basis van feiten.

Een detail dat mij verder is opgevallen was dat de administratie van mijn zaak perfect op orde was. Niet geheel onbelangrijk gezien de hoeveelheid papieren, correspondentie en stukken die een zaak met zich meebrengt.

Een ieder die op zoek is naar een letselschade adviseur van wie je er op aan wil kunnen dat hij met volledige inzet, toewijding en hoge mate van professionalite it aan je zaak zal werken is bij Dennis van Zanten aan het juiste adres en is zich verzekerd van een expert op het gebied van letselschade.